0

Contact Sync Response Empty?

I had the sync pull working, but at some point recently it stopped working. Now all I seem to be getting is the xml with an empty contactsync element. Can someone tell me if I am doing something wrong or if there is a bug with the service. The example is as follows:

I call

http://social.yahooapis.com/v1/user/<gu...xml&rev=303

the response I get is

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><contactsync xmlns="http://social.yahooapis.com/v1/schema.rng" xmlns:yahoo="http://www.yahooapis.com/v1/base.rng" yahoo:rev="304" yahoo:clientrev="303" yahoo:lmt="2011-01-11T15:09:29Z"><addressbookreset>0</addressbookreset></contactsync>

The yahoo:rev attribute indicates that there should be changes, but it does not appear in the xml. Thanks.

by
4 Replies
  • this is fine. a back-end change in ab data resulted in bumping the revision id up one. there were no changes other than this rev id increase that the client should be aware of.
    0
  • Actually I did add a new contact via mail.yahoo.com and tried to sync and it still gave me an empty response. I am including 2 responses. One before the addition of the contact and one immediately after, thanks!

    D/responseBody( 936): <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><contactsync xmlns="http://social.yahooapis.com/v1/schema.rng" xmlns:yahoo="http://www.yahooapis.com/v1/base.rng" yahoo:rev="311" yahoo:clientrev="311" yahoo:lmt="2011-01-15T08:21:19Z"><addressbookreset>0</addressbookreset></contactsync>


    D/responseBody( 936): <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><contactsync xmlns="http://social.yahooapis.com/v1/schema.rng" xmlns:yahoo="http://www.yahooapis.com/v1/base.rng" yahoo:rev="314" yahoo:clientrev="311" yahoo:lmt="2011-01-19T04:42:26Z"><addressbookreset>0</addressbookreset></contactsync>



    QUOTE (nick t @ Jan 18 2011, 12:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
    this is fine. a back-end change in ab data resulted in bumping the revision id up one. there were no changes other than this rev id increase that the client should be aware of.
    0
  • Hi Jim,
    Is it working for you now, please reply we totally blocked on this.

    Thanks
    0
  • Hi Nick,

    Same issue is happening for me also. yahoo contact sync is not giving the updated contacts based on the revision id and there is lot of issues in categories.

    1. if i add a category using contactSync api, am getting success but the category is not showing in Yahoo UI.
    2. Add the newly added category in a existing contact or new contact am getting "Label not exist".

    Please check it we are totally blocked in this.
    0

Recent Posts

in Contacts