0

bioenerji

bioenerji seanslarımız başlamıştır.Aşağıdaki numaralardan randevu alınız.

Türkiyede ve Avrupa'da Bioenerji eğitim sistemi spirianatolojik aksonlar içerdiğinden Bioenerji eğitimi sadece Metafizik uzmanı Gökhan Hani tarafından Akademik ve teknik olarak verilebilinmektedir.Son günlerde Bioenerji eğitim semineri verdiğini iddia edip,internet sitelerinde karşınıza çıkan Kişi veya kurumları kaideye almayınız.Bu kişiler Bioenerji değil Reiki eğitimini Bioenerji altında pazarlamaktadırlar.Ankara-İstanbul ve İzmir de dernek altında veya kişi olarak seminer düzenleyen şahıslar Bioenerji aksonlarının ontolojik- kozmolojik-teofizik ve spiritüalizm örgüsünü kavrayamazlar.8 aşamalı Profesyonel bioenerji eğitimi vermek Reiki gibi ezberi mantık ve metodolojiden farklıdır.İnternet sitelerinde reklam veren ve şehir-şehir dolaşan şahısların eğitimini iddia ettikleri Bioenerji yaklaşımlarının Reiki gibi Budist ekol ve doktrinlerinden başka bir şey değildir.Bioenerji eğitimine soyunan bazı kurum veya dernek altında çalışan kişilerin belirli tarihlerde seminer düzenleme şekillerini,Metafizik uzmanı Gökhan Hani den kopyalayarak uygulamaya çalışmaları yetersiz ve çok eksik bir yaklaşımdır.Çok yakında Geometrik Bioenerji çalışmaları    verilmeye başlanılacaktır.

İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS 
RANDEVU ALMAK İÇİN: 
TEL:0216 449 4561 HAT 
GSM:0535 939 0123 TURKCEL 
GSM:0543 765 7590 VODAFONE 
GSM:0554 833 4588 AVEA 
ADRES: 
BİZE ULAŞMAK ÇOK KOLAY. ADRESİMİZ CADDE ÜZERİNDE 
Org. Şahap Gürler CD. Rasim Paşa Mah.deniz Otel yönü, Nautilus-Carrefour yolu, Yaşam Eczanesi üstü, Orhan Apt: No:30 Daire:3 -Kadıköy-(Rıhtım)İSTANBUL 
İNTERNATİONAL ACADEMY OF SPECİAL METAPHYSİCS      

by
0 Replies

Recent Posts

in Fantasy Sports API