Özel Ders

d14 Apr 2011 4:06 AM
Özel Ders
- SBS Özel Ders
- YGS Özel Ders
- LYS, Özel Ders
- Matematik Özel Ders
- Fen ve Teknoloji Özel Ders
- Türkçe
- Sosyal Bilgiler Özel Ders
- İngilizce Özel Ders
- İlköğretim Özel Ders
- Matematik Özel Ders
- Geometri Özel Ders
- Fizik
- Kimya Özel Ders
- Biyoloji Özel Ders
- Türkçe Özel Ders
- Edebiyat
- İngilizce Özel Ders
- Üniversite Dersleri
- Yabancı Dil Dersleri
- Calculus
- Ekonomi
- İstatistik
- İktisat
- Muhasebe
- Physics
- Chemistry
- Macro
- Micro
- Ekonometri
- İngilizce
- Almanca
- Rucça
- Çince
- İtalyanca
- İspanyolca
- Yunanca
- Arapça Özel Ders
- Özel Ders Fransızca
- Bilgisayar Dersleri
- Özel Ders Html
- Özel Ders Php
- Özel Ders C++
- Özel Ders Java
- Özel Ders CSS
- Özel Ders Javascript
- Özel Ders C
- İngilizce Matematik
- İngilizce Fizik Özel Ders
- Fransızca Özel Ders
- Matematik
www.derszamani.com
www.bogaziciders.com
MURAT28 Sep 2011 2:57 AM
<span id="preview-local-desc">SAİNT BENOİT &amp; BOĞAZİÇİLİ EĞİTİMCİDEN FRANSIZCA ÖZEL DERS - İNGİLİZCE ÖZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK PROGRAMLARI<br><br>2001 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi&#39;nden 4.88 not ortalamasıyla onur derecesi alarak mezun olduktan sonra aynı yıl girdiğim ÖSS&#39;de Türkiye 658.si olarak Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü&#39;ne girmeye hak kazandım. Bölümümü 2006 yılında onur derecesiyle bitirdim.<br><br>2001-2006 yıllarında evlerde özel ders verdikten sonra 2006 yılında 2 arkadaşımla birlikte kurduğum özel bir etüd merkezinde profesyonel eğitimci olarak hayatımı sürdürüyorum.<br><br><strong>Özellikle yabancı dilde sayısal eğitiminin zorluklarını kendi eğitimi boyunca da yaşamış bir eğitimci olarak Fransızca ve İngilizce dillerinde tüm sayısal derslerden (Matematik, Fizik, Kimya) ders verdiğim yüzlerce öğrencim oldu. Fransızca eğitim veren okullar, İngilizce eğitim veren anadolu liseleri ve kolejlerden yüzlerce öğrenciye bire bir ve grup dersler verdim,özel dersler dışında kurumsal bazda yaptığımız ücretsiz etüd programlarıyla yüzlerce öğrenciyi istanbulun en önemli üniversitelerine gönderdim.<br></strong><br>Ucuz değil kaliteli eğitimi arayan veli ve öğrencilerin benimle temasa geçmesini isterim... Velilerimden istek gelirse akademik ve profesyonel tüm başarılarım için referans gösterebilirim...<br><div>Üniversitede İstatistik (Statistics), Micro and Macroeconomics (Mikroekonomi-Makroekonomi), Calculus 1-2, Lineer Cebir (Linear Algebra), Diferansiyel Denklemler (Differantial Equations), Muhasebe Financial and Cost Accounting), Marketing (Pazarlama), Finans (Finance), Fizik&nbsp;dersleri. Ödev ve tez çalışmalarında da yardımcı olunmaktadır... AYRINTILI BİLGİ İÇİN <span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTEAM.COM</strong></span><br><br>Lise düzeyinde YGS-LYS hazırlık ve fransız okulları için GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ İÇ SINAV hazırlık kurslarımızla,ortaokul düzeyinde SBS hazırlık özel ders programlarımız başlamıştır.Ayrıntılı bilgi için:<span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTİM.NET<br><br>FRANSIZCA ÖZEL DERS-FRANSIZCA MATEMATİK-FRANSIZCA FİZİK-FRANSIZCA KİMYA-FRANSIZCA BİYOLOJİ-İNGİLİZCE MATEMATİK-İNGİLİZCE KİMYA-İNGİLİZCE FİZİK ÖZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK-SBS HAZIRLIK/CEYLAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK</strong></span></div></span><!-- google_ad_section_end --><br><br><div class="quote"><div class="quotetop">QUOTE<cite>(d @ 14 Apr 2011 4:06 AM)</cite></div><blockquote class="quotemain">Özel Ders <br>- SBS Özel Ders <br>- YGS Özel Ders <br>- LYS, Özel Ders <br>- Matematik Özel Ders <br>- Fen ve Teknoloji Özel Ders <br>- Türkçe <br>- Sosyal Bilgiler Özel Ders <br>- İngilizce Özel Ders <br>- İlköğretim Özel Ders <br>- Matematik Özel Ders <br>- Geometri Özel Ders <br>- Fizik <br>- Kimya Özel Ders<br>- Biyoloji Özel Ders <br>- Türkçe Özel Ders <br>- Edebiyat <br>- İngilizce Özel Ders <br>- Üniversite Dersleri <br>- Yabancı Dil Dersleri <br>- Calculus <br>- Ekonomi <br>- İstatistik <br>- İktisat <br>- Muhasebe<br>- Physics <br>- Chemistry <br>- Macro <br>- Micro <br>- Ekonometri <br>- İngilizce <br>- Almanca <br>- Rucça <br>- Çince <br>- İtalyanca <br>- İspanyolca <br>- Yunanca <br>- Arapça Özel Ders <br>- Özel Ders Fransızca <br>- Bilgisayar Dersleri <br>- Özel Ders Html <br>- Özel Ders Php <br>- Özel Ders C++ <br>- Özel Ders Java <br>- Özel Ders CSS <br>- Özel Ders Javascript <br>- Özel Ders C <br>- İngilizce Matematik <br>- İngilizce Fizik Özel Ders <br>- Fransızca Özel Ders <br>- Matematik <br>www.derszamani.com <br>www.bogaziciders.com</blockquote></div>
MURAT28 Sep 2011 2:58 AM
<span id="preview-local-desc">SAİNT BENOİT &amp; BOĞAZİÇİLİ EĞİTİMCİDEN FRANSIZCA ÖZEL DERS - İNGİLİZCE ÖZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK PROGRAMLARI<br><br>2001 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi&#39;nden 4.88 not ortalamasıyla onur derecesi alarak mezun olduktan sonra aynı yıl girdiğim ÖSS&#39;de Türkiye 658.si olarak Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü&#39;ne girmeye hak kazandım. Bölümümü 2006 yılında onur derecesiyle bitirdim.<br><br>2001-2006 yıllarında evlerde özel ders verdikten sonra 2006 yılında 2 arkadaşımla birlikte kurduğum özel bir etüd merkezinde profesyonel eğitimci olarak hayatımı sürdürüyorum.<br><br><strong>Özellikle yabancı dilde sayısal eğitiminin zorluklarını kendi eğitimi boyunca da yaşamış bir eğitimci olarak Fransızca ve İngilizce dillerinde tüm sayısal derslerden (Matematik, Fizik, Kimya) ders verdiğim yüzlerce öğrencim oldu. Fransızca eğitim veren okullar, İngilizce eğitim veren anadolu liseleri ve kolejlerden yüzlerce öğrenciye bire bir ve grup dersler verdim,özel dersler dışında kurumsal bazda yaptığımız ücretsiz etüd programlarıyla yüzlerce öğrenciyi istanbulun en önemli üniversitelerine gönderdim.<br></strong><br>Ucuz değil kaliteli eğitimi arayan veli ve öğrencilerin benimle temasa geçmesini isterim... Velilerimden istek gelirse akademik ve profesyonel tüm başarılarım için referans gösterebilirim...<br><div>Üniversitede İstatistik (Statistics), Micro and Macroeconomics (Mikroekonomi-Makroekonomi), Calculus 1-2, Lineer Cebir (Linear Algebra), Diferansiyel Denklemler (Differantial Equations), Muhasebe Financial and Cost Accounting), Marketing (Pazarlama), Finans (Finance), Fizik&nbsp;dersleri. Ödev ve tez çalışmalarında da yardımcı olunmaktadır... AYRINTILI BİLGİ İÇİN <span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTEAM.COM</strong></span><br><br>Lise düzeyinde YGS-LYS hazırlık ve fransız okulları için GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ İÇ SINAV hazırlık kurslarımızla,ortaokul düzeyinde SBS hazırlık özel ders programlarımız başlamıştır.Ayrıntılı bilgi için:<span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTİM.NET<br><br>FRANSIZCA ÖZEL DERS-FRANSIZCA MATEMATİK-FRANSIZCA FİZİK-FRANSIZCA KİMYA-FRANSIZCA BİYOLOJİ-İNGİLİZCE MATEMATİK-İNGİLİZCE KİMYA-İNGİLİZCE FİZİK ÖZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK-SBS HAZIRLIK/CEYLAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK</strong></span></div></span><!-- google_ad_section_end --><br><br><div class="quote"><div class="quotetop">QUOTE<cite>(MURAT @ 28 Sep 2011 2:57 AM)</cite></div><blockquote class="quotemain"><span id="preview-local-desc">SAİNT BENOİT &amp; BOĞAZİÇİLİ EĞİTİMCİDEN FRANSIZCA ÖZEL DERS - İNGİLİZCE ÖZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK PROGRAMLARI<br><br>2001 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi&#39;nden 4.88 not ortalamasıyla onur derecesi alarak mezun olduktan sonra aynı yıl girdiğim ÖSS&#39;de Türkiye 658.si olarak Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü&#39;ne girmeye hak kazandım. Bölümümü 2006 yılında onur derecesiyle bitirdim.<br><br>2001-2006 yıllarında evlerde özel ders verdikten sonra 2006 yılında 2 arkadaşımla birlikte kurduğum özel bir etüd merkezinde profesyonel eğitimci olarak hayatımı sürdürüyorum.<br><br><strong>Özellikle yabancı dilde sayısal eğitiminin zorluklarını kendi eğitimi boyunca da yaşamış bir eğitimci olarak Fransızca ve İngilizce dillerinde tüm sayısal derslerden (Matematik, Fizik, Kimya) ders verdiğim yüzlerce öğrencim oldu. Fransızca eğitim veren okullar, İngilizce eğitim veren anadolu liseleri ve kolejlerden yüzlerce öğrenciye bire bir ve grup dersler verdim,özel dersler dışında kurumsal bazda yaptığımız ücretsiz etüd programlarıyla yüzlerce öğrenciyi istanbulun en önemli üniversitelerine gönderdim.<br></strong><br>Ucuz değil kaliteli eğitimi arayan veli ve öğrencilerin benimle temasa geçmesini isterim... Velilerimden istek gelirse akademik ve profesyonel tüm başarılarım için referans gösterebilirim...<br><div>Üniversitede İstatistik (Statistics), Micro and Macroeconomics (Mikroekonomi-Makroekonomi), Calculus 1-2, Lineer Cebir (Linear Algebra), Diferansiyel Denklemler (Differantial Equations), Muhasebe Financial and Cost Accounting), Marketing (Pazarlama), Finans (Finance), Fizik&nbsp;dersleri. Ödev ve tez çalışmalarında da yardımcı olunmaktadır... AYRINTILI BİLGİ İÇİN <span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTEAM.COM</strong></span><br><br>Lise düzeyinde YGS-LYS hazırlık ve fransız okulları için GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ İÇ SINAV hazırlık kurslarımızla,ortaokul düzeyinde SBS hazırlık özel ders programlarımız başlamıştır.Ayrıntılı bilgi için:<span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTİM.NET<br><br>FRANSIZCA ÖZEL DERS-FRANSIZCA MATEMATİK-FRANSIZCA FİZİK-FRANSIZCA KİMYA-FRANSIZCA BİYOLOJİ-İNGİLİZCE MATEMATİK-İNGİLİZCE KİMYA-İNGİLİZCE FİZİK ÖZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK-SBS HAZIRLIK/CEYLAN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK</strong></span></div></span><!-- google_ad_section_end --><br><br><div class="quote"><div class="quotetop">QUOTE<cite>(d @ 14 Apr 2011 4:06 AM)</cite></div><blockquote class="quotemain">Özel Ders <br>- SBS Özel Ders <br>- YGS Özel Ders <br>- LYS, Özel Ders <br>- Matematik Özel Ders <br>- Fen ve Teknoloji Özel Ders <br>- Türkçe <br>- Sosyal Bilgiler Özel Ders <br>- İngilizce Özel Ders <br>- İlköğretim Özel Ders <br>- Matematik Özel Ders <br>- Geometri Özel Ders <br>- Fizik <br>- Kimya Özel Ders<br>- Biyoloji Özel Ders <br>- Türkçe Özel Ders <br>- Edebiyat <br>- İngilizce Özel Ders <br>- Üniversite Dersleri <br>- Yabancı Dil Dersleri <br>- Calculus <br>- Ekonomi <br>- İstatistik <br>- İktisat <br>- Muhasebe<br>- Physics <br>- Chemistry <br>- Macro <br>- Micro <br>- Ekonometri <br>- İngilizce <br>- Almanca <br>- Rucça <br>- Çince <br>- İtalyanca <br>- İspanyolca <br>- Yunanca <br>- Arapça Özel Ders <br>- Özel Ders Fransızca <br>- Bilgisayar Dersleri <br>- Özel Ders Html <br>- Özel Ders Php <br>- Özel Ders C++ <br>- Özel Ders Java <br>- Özel Ders CSS <br>- Özel Ders Javascript <br>- Özel Ders C <br>- İngilizce Matematik <br>- İngilizce Fizik Özel Ders <br>- Fransızca Özel Ders <br>- Matematik <br>www.derszamani.com <br>www.bogaziciders.com</blockquote></div></blockquote></div>