Özel Ders
- SBS Özel Ders
- YGS Özel Ders
- LYS, Özel Ders
- Matematik Özel Ders
- Fen ve Teknoloji Özel Ders
- Türkçe
- Sosyal Bilgiler Özel Ders
- İngilizce Özel Ders
- İlköğretim Özel Ders
- Matematik Özel Ders
- Geometri Özel Ders
- Fizik
- Kimya Özel Ders
- Biyoloji Özel Ders
- Türkçe Özel Ders
- Edebiyat
- İngilizce Özel Ders
- Üniversite Dersleri
- Yabancı Dil Dersleri
- Calculus
- Ekonomi
- İstatistik
- İktisat
- Muhasebe
- Physics
- Chemistry
- Macro
- Micro
- Ekonometri
- İngilizce
- Almanca
- Rucça
- Çince
- İtalyanca
- İspanyolca
- Yunanca
- Arapça Özel Ders
- Özel Ders Fransızca
- Bilgisayar Dersleri
- Özel Ders Html
- Özel Ders Php
- Özel Ders C++
- Özel Ders Java
- Özel Ders CSS
- Özel Ders Javascript
- Özel Ders C
- İngilizce Matematik
- İngilizce Fizik Özel Ders
- Fransızca Özel Ders
- Matematik
www.derszamani.com
www.bogaziciders.com

<span id="preview-local-desc">SAİNT BENOİT & BOÄAZİÃİLİ EÄİTİMCİDEN FRANSIZCA ÃZEL DERS - İNGİLİZCE ÃZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK PROGRAMLARI<br><br>2001 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi'nden 4.88 not ortalamasıyla onur derecesi alarak mezun olduktan sonra aynı yıl girdiÄim ÃSS'de Türkiye 658.si olarak BoÄaziçi Ãniversitesi Ekonomi Bölümü'ne girmeye hak kazandım. Bölümümü 2006 yılında onur derecesiyle bitirdim.<br><br>2001-2006 yıllarında evlerde özel ders verdikten sonra 2006 yılında 2 arkadaÅımla birlikte kurduÄum özel bir etüd merkezinde profesyonel eÄitimci olarak hayatımı sürdürüyorum.<br><br><strong>Ãzellikle yabancı dilde sayısal eÄitiminin zorluklarını kendi eÄitimi boyunca da yaÅamıŠbir eÄitimci olarak Fransızca ve İngilizce dillerinde tüm sayısal derslerden (Matematik, Fizik, Kimya) ders verdiÄim yüzlerce öÄrencim oldu. Fransızca eÄitim veren okullar, İngilizce eÄitim veren anadolu liseleri ve kolejlerden yüzlerce öÄrenciye bire bir ve grup dersler verdim,özel dersler dıÅında kurumsal bazda yaptıÄımız ücretsiz etüd programlarıyla yüzlerce öÄrenciyi istanbulun en önemli üniversitelerine gönderdim.<br></strong><br>Ucuz deÄil kaliteli eÄitimi arayan veli ve öÄrencilerin benimle temasa geçmesini isterim... Velilerimden istek gelirse akademik ve profesyonel tüm baÅarılarım için referans gösterebilirim...<br><div>Ãniversitede İstatistik (Statistics), Micro and Macroeconomics (Mikroekonomi-Makroekonomi), Calculus 1-2, Lineer Cebir (Linear Algebra), Diferansiyel Denklemler (Differantial Equations), Muhasebe Financial and Cost Accounting), Marketing (Pazarlama), Finans (Finance), Fizik dersleri. Ãdev ve tez çalıÅmalarında da yardımcı olunmaktadır... AYRINTILI BİLGİ İÃİN <span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTEAM.COM</strong></span><br><br>Lise düzeyinde YGS-LYS hazırlık ve fransız okulları için GALATASARAY ÃNİVERSİTESİ İà SINAV hazırlık kurslarımızla,ortaokul düzeyinde SBS hazırlık özel ders programlarımız baÅlamıÅtır.Ayrıntılı bilgi için:<span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTİM.NET<br><br>FRANSIZCA ÃZEL DERS-FRANSIZCA MATEMATİK-FRANSIZCA FİZİK-FRANSIZCA KİMYA-FRANSIZCA BİYOLOJİ-İNGİLİZCE MATEMATİK-İNGİLİZCE KİMYA-İNGİLİZCE FİZİK ÃZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK-SBS HAZIRLIK/CEYLAN EÄİTİM VE DANIÅMANLIK</strong></span></div></span><!-- google_ad_section_end --><br><br><div class="quote"><div class="quotetop">QUOTE<cite>(d @ 14 Apr 2011 4:06 AM)</cite></div><blockquote class="quotemain">Ãzel Ders <br>- SBS Ãzel Ders <br>- YGS Ãzel Ders <br>- LYS, Ãzel Ders <br>- Matematik Ãzel Ders <br>- Fen ve Teknoloji Ãzel Ders <br>- Türkçe <br>- Sosyal Bilgiler Ãzel Ders <br>- İngilizce Ãzel Ders <br>- İlköÄretim Ãzel Ders <br>- Matematik Ãzel Ders <br>- Geometri Ãzel Ders <br>- Fizik <br>- Kimya Ãzel Ders<br>- Biyoloji Ãzel Ders <br>- Türkçe Ãzel Ders <br>- Edebiyat <br>- İngilizce Ãzel Ders <br>- Ãniversite Dersleri <br>- Yabancı Dil Dersleri <br>- Calculus <br>- Ekonomi <br>- İstatistik <br>- İktisat <br>- Muhasebe<br>- Physics <br>- Chemistry <br>- Macro <br>- Micro <br>- Ekonometri <br>- İngilizce <br>- Almanca <br>- Rucça <br>- Ãince <br>- İtalyanca <br>- İspanyolca <br>- Yunanca <br>- Arapça Ãzel Ders <br>- Ãzel Ders Fransızca <br>- Bilgisayar Dersleri <br>- Ãzel Ders Html <br>- Ãzel Ders Php <br>- Ãzel Ders C++ <br>- Ãzel Ders Java <br>- Ãzel Ders CSS <br>- Ãzel Ders Javascript <br>- Ãzel Ders C <br>- İngilizce Matematik <br>- İngilizce Fizik Ãzel Ders <br>- Fransızca Ãzel Ders <br>- Matematik <br>www.derszamani.com <br>www.bogaziciders.com</blockquote></div>

<span id="preview-local-desc">SAİNT BENOİT & BOÄAZİÃİLİ EÄİTİMCİDEN FRANSIZCA ÃZEL DERS - İNGİLİZCE ÃZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK PROGRAMLARI<br><br>2001 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi'nden 4.88 not ortalamasıyla onur derecesi alarak mezun olduktan sonra aynı yıl girdiÄim ÃSS'de Türkiye 658.si olarak BoÄaziçi Ãniversitesi Ekonomi Bölümü'ne girmeye hak kazandım. Bölümümü 2006 yılında onur derecesiyle bitirdim.<br><br>2001-2006 yıllarında evlerde özel ders verdikten sonra 2006 yılında 2 arkadaÅımla birlikte kurduÄum özel bir etüd merkezinde profesyonel eÄitimci olarak hayatımı sürdürüyorum.<br><br><strong>Ãzellikle yabancı dilde sayısal eÄitiminin zorluklarını kendi eÄitimi boyunca da yaÅamıŠbir eÄitimci olarak Fransızca ve İngilizce dillerinde tüm sayısal derslerden (Matematik, Fizik, Kimya) ders verdiÄim yüzlerce öÄrencim oldu. Fransızca eÄitim veren okullar, İngilizce eÄitim veren anadolu liseleri ve kolejlerden yüzlerce öÄrenciye bire bir ve grup dersler verdim,özel dersler dıÅında kurumsal bazda yaptıÄımız ücretsiz etüd programlarıyla yüzlerce öÄrenciyi istanbulun en önemli üniversitelerine gönderdim.<br></strong><br>Ucuz deÄil kaliteli eÄitimi arayan veli ve öÄrencilerin benimle temasa geçmesini isterim... Velilerimden istek gelirse akademik ve profesyonel tüm baÅarılarım için referans gösterebilirim...<br><div>Ãniversitede İstatistik (Statistics), Micro and Macroeconomics (Mikroekonomi-Makroekonomi), Calculus 1-2, Lineer Cebir (Linear Algebra), Diferansiyel Denklemler (Differantial Equations), Muhasebe Financial and Cost Accounting), Marketing (Pazarlama), Finans (Finance), Fizik dersleri. Ãdev ve tez çalıÅmalarında da yardımcı olunmaktadır... AYRINTILI BİLGİ İÃİN <span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTEAM.COM</strong></span><br><br>Lise düzeyinde YGS-LYS hazırlık ve fransız okulları için GALATASARAY ÃNİVERSİTESİ İà SINAV hazırlık kurslarımızla,ortaokul düzeyinde SBS hazırlık özel ders programlarımız baÅlamıÅtır.Ayrıntılı bilgi için:<span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGİTİM.NET<br><br>FRANSIZCA ÃZEL DERS-FRANSIZCA MATEMATİK-FRANSIZCA FİZİK-FRANSIZCA KİMYA-FRANSIZCA BİYOLOJİ-İNGİLİZCE MATEMATİK-İNGİLİZCE KİMYA-İNGİLİZCE FİZİK ÃZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK-SBS HAZIRLIK/CEYLAN EÄİTİM VE DANIÅMANLIK</strong></span></div></span><!-- google_ad_section_end --><br><br><div class="quote"><div class="quotetop">QUOTE<cite>(MURAT @ 28 Sep 2011 2:57 AM)</cite></div><blockquote class="quotemain"><span id="preview-local-desc">SAðNT BENOðT & BOÃÂAZðÃÂðLð EÃÂðTðMCðDEN FRANSIZCA ÃÂZEL DERS - ðNGðLðZCE ÃÂZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK PROGRAMLARI<br><br>2001 yñlñnda Saint Benoit Fransñz Lisesi'nden 4.88 not ortalamasñyla onur derecesi alarak mezun olduktan sonra aynñ yñl girdiÃÂim ÃÂSS'de Türkiye 658.si olarak BoÃÂaziçi ÃÂniversitesi Ekonomi Bölümü'ne girmeye hak kazandñm. Bölümümü 2006 yñlñnda onur derecesiyle bitirdim.<br><br>2001-2006 yñllarñnda evlerde özel ders verdikten sonra 2006 yñlñnda 2 arkadaÃ
Âñmla birlikte kurduÃÂum özel bir etüd merkezinde profesyonel eÃÂitimci olarak hayatñmñ sürdürüyorum.<br><br><strong>ÃÂzellikle yabancñ dilde sayñsal eÃÂitiminin zorluklarñnñ kendi eÃÂitimi boyunca da yaÃ
ÂamñÃ
 bir eÃÂitimci olarak Fransñzca ve ðngilizce dillerinde tüm sayñsal derslerden (Matematik, Fizik, Kimya) ders verdiÃÂim yüzlerce öÃÂrencim oldu. Fransñzca eÃÂitim veren okullar, ðngilizce eÃÂitim veren anadolu liseleri ve kolejlerden yüzlerce öÃÂrenciye bire bir ve grup dersler verdim,özel dersler dñÃ
Âñnda kurumsal bazda yaptñÃÂñmñz ücretsiz etüd programlarñyla yüzlerce öÃÂrenciyi istanbulun en önemli üniversitelerine gönderdim.<br></strong><br>Ucuz deÃÂil kaliteli eÃÂitimi arayan veli ve öÃÂrencilerin benimle temasa geçmesini isterim... Velilerimden istek gelirse akademik ve profesyonel tüm baÃ
Âarñlarñm için referans gösterebilirim...<br><div>ÃÂniversitede ðstatistik (Statistics), Micro and Macroeconomics (Mikroekonomi-Makroekonomi), Calculus 1-2, Lineer Cebir (Linear Algebra), Diferansiyel Denklemler (Differantial Equations), Muhasebe Financial and Cost Accounting), Marketing (Pazarlama), Finans (Finance), Fizik dersleri. ÃÂdev ve tez çalñÃ
Âmalarñnda da yardñmcñ olunmaktadñr... AYRINTILI BðLGð ðÃÂðN <span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGðTEAM.COM</strong></span><br><br>Lise düzeyinde YGS-LYS hazñrlñk ve fransñz okullarñ için GALATASARAY ÃÂNðVERSðTESð ðàSINAV hazñrlñk kurslarñmñzla,ortaokul düzeyinde SBS hazñrlñk özel ders programlarñmñz baÃ
ÂlamñÃ
Âtñr.Ayrñntñlñ bilgi için:<span style="text-decoration:underline;"><strong>WWW.CEYLANEGðTðM.NET<br><br>FRANSIZCA ÃÂZEL DERS-FRANSIZCA MATEMATðK-FRANSIZCA FðZðK-FRANSIZCA KðMYA-FRANSIZCA BðYOLOJð-ðNGðLðZCE MATEMATðK-ðNGðLðZCE KðMYA-ðNGðLðZCE FðZðK ÃÂZEL DERS-YGS LYS HAZIRLIK-SBS HAZIRLIK/CEYLAN EÃÂðTðM VE DANIÃ
ÂMANLIK</strong></span></div></span><!-- google_ad_section_end --><br><br><div class="quote"><div class="quotetop">QUOTE<cite>(d @ 14 Apr 2011 4:06 AM)</cite></div><blockquote class="quotemain">ÃÂzel Ders <br>- SBS ÃÂzel Ders <br>- YGS ÃÂzel Ders <br>- LYS, ÃÂzel Ders <br>- Matematik ÃÂzel Ders <br>- Fen ve Teknoloji ÃÂzel Ders <br>- Türkçe <br>- Sosyal Bilgiler ÃÂzel Ders <br>- ðngilizce ÃÂzel Ders <br>- ðlköÃÂretim ÃÂzel Ders <br>- Matematik ÃÂzel Ders <br>- Geometri ÃÂzel Ders <br>- Fizik <br>- Kimya ÃÂzel Ders<br>- Biyoloji ÃÂzel Ders <br>- Türkçe ÃÂzel Ders <br>- Edebiyat <br>- ðngilizce ÃÂzel Ders <br>- ÃÂniversite Dersleri <br>- Yabancñ Dil Dersleri <br>- Calculus <br>- Ekonomi <br>- ðstatistik <br>- ðktisat <br>- Muhasebe<br>- Physics <br>- Chemistry <br>- Macro <br>- Micro <br>- Ekonometri <br>- ðngilizce <br>- Almanca <br>- Rucça <br>- ÃÂince <br>- ðtalyanca <br>- ðspanyolca <br>- Yunanca <br>- Arapça ÃÂzel Ders <br>- ÃÂzel Ders Fransñzca <br>- Bilgisayar Dersleri <br>- ÃÂzel Ders Html <br>- ÃÂzel Ders Php <br>- ÃÂzel Ders C++ <br>- ÃÂzel Ders Java <br>- ÃÂzel Ders CSS <br>- ÃÂzel Ders Javascript <br>- ÃÂzel Ders C <br>- ðngilizce Matematik <br>- ðngilizce Fizik ÃÂzel Ders <br>- Fransñzca ÃÂzel Ders <br>- Matematik <br>www.derszamani.com <br>www.bogaziciders.com</blockquote></div></blockquote></div>